Αρνάκι με σπανάκι από τον chef Σπύρο Δόση στα Ιωάννινα.
Τα υλικά μας:
Λίγο ελαιόλαδο
φιλέτο αρνιού
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
Λίγα φύλλα ψιλοκομμένου μαϊντανού
1 κρεμμύδι ξερό
Λίγο χώμα πιπεριάς Φλωρίνης(για το γαρνίρισμα)
Λίγο χώμα πράσινων μυρωδικών(για το γαρνίρισμα)
Αλάτι
Πιπέρι
1 κιλό σπανάκι
1 ποτηράκι κονιάκ
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο,το αρνάκι,αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε.
Αφού γυρίσουμε το αρνάκι προσθέτουμε το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε.
Αφού γλασάρει η σάλτσα μας,θα προσθέσουμε το σπανάκι,την κάπαρη και το μαϊντανό
και θα συνεχίσουμε να ανακατεύουμε.
Γαρνίρουμε με χώμα πιπεριάς και μυρωδικών.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.