Κοτόπουλο στιφάδο από την κυρία Δήμητρα Δημοσχάκη στο Ισαάκιο Έβρου
Τα υλικά μας:
Αλάτι
Πιπέρι
Πιπέρι κόκκινο
2 φύλλα δάφνης
Λίγο ελαιόλαδο
Μισό ματσάκι μαϊντανό
1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας
1 πράσινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
6 μεσαία κρεμμύδια
1 κοτόπουλο
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο,λίγη ποσότητα από τα κρεμμύδια και αφού
τα σοτάρουμε ελαφρώς προσθέτουμε τον μαϊντανό,την πιπεριά,το σκόρδο,την δάφνη,
τη σάλτσα ντομάτας και λίγο νερό και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο,συμπληρώνουμε λίγο νερό και αφήνουμε
σκεπασμένο για 10 λεπτά περίπου.
Έπειτα προσθέτω το αλάτι,τα πιπέρια,τα υπόλοιπα κρεμμύδια,λίγο νερό ακόμα και
σιγοβράζουμε για περίπου μία ώρα.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.