Κολοκυθοκεφτέδες

Κολοκυθοκεφτέδες από την κυρία Ελπινίκη Μίτση στον Μύλο Πρέβεζας

Τα υλικά μας:

 

Ελαιόλαδο

Πιπέρι

Αλάτι

Μισή κούπα αλεύρι

1 πατάτα

2 μικρά κρεμμύδια

2 αυγά

1 σκελίδα σκόρδο

1/2 κούπα φρυγανιά

2 μεγάλα κολοκύθια

Μισό ματσάκι μαϊντανό

Λίγα φύλλα δυόσμου

 

 

 

 

Τρίβουμε τα κολοκύθια μας στη χοντρή μεριά του τρίφτη και

τα αλατίζουμε για να βγουν τα ζουμιά τους.

Έπειτα τρίβουμε και την πατάτα.

Ομοίως και τα κρεμμύδια.

Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό,τον δυόσμο και το σκόρδο.

Στίβουμε τα κολοκύθια και τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ σκεύος.

Προσθέτουμε στο σκεύος και τα αυγά και ανακατεύουμε το μείγμα.

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την τριμμένη φρυγανιά.

Τέλος ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι και ανακατεύουμε ξανά.

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο,

σχηματίζουμε τους κολοκυθοκεφτέδες και τηγανίζουμε μέχρι

να ροδίσουν.

 

 

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.