Εάν έχετε φρεσκοψαρεμένο γριβάδι, αυτή είναι μία πολύ καλή συνταγή για να το απολαύσετε γρήγορα και εύκολα όπως μας την προτείνει ο Chef στο «Ερωδιός» Γιώργος Σαμαροπουλος
Τα υλικά μας:
Ελαιόλαδο
Αλεύρι καλαμποκίσιο
Αλάτι
Γάλα του γριβαδιού
1 γριβάδι
Λαχανικά διάφορα
Λεμόνι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το γριβάδι σε φέτες. Το αλατίζουμε , το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό ελαιόλαδο.
Πανάρουμε και το γάλα (χαβιάρι) του γριβαδιού και το τηγανίζουμε και αυτό.
Σερβίρουμε με φρέσκα λαχανικά στο πιάτο.
Περιχύνουμε με χυμό λεμονιού
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.