Κολοκυθοκεφτέδες

Στην Θεσσαλονίκη η συγκεκριμένη συνταγή από την Σοφία Πλασταρά στην ομώνυμη ταβέρνα στα κάστρα.

Τα υλικά μας:

 

Κρεμμύδι φρέσκο

100 γρ. φέτα

2 αυγά

Καρότο τριμμένο

Αλεύρι

Ηλιέλαιο

Μαϊντανό

3 κολοκύθια

Αλάτι

 

 

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια μαζί με την φλούδα στο ρεντέ.

Προσθέτουμε ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, 150γρ. φέτα, τριμμένο καρότο.

Ρίχνουμε τον μαϊντανό, 2 αυγά, 2 κουταλιές αλεύρι και ανακατεύουμε καλά το μίγμα.

Σερβίρουμε με παραδοσιακό τζατζίκι.

 

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ: ‘’ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΑΡΑ’’, Ελευθέριου Βενιζέλου 10 & Κύπρου (γωνία), Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 55438, Τηλ.: 2310 204808

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.