Τα μανιτάρια τα συναντάμε συχνότερα στα Γρεβενά και στην ορεινή Χαλκιδική… Η συνταγή μας απλή αλλά πολύ νόστιμη από το εστιατόριο «Απολυμένη Πέτρα» στον Ταξιάρχη
Τα υλικά μας:
1 μπωλ με μανιτάρια
Πολτοποιημένο σκόρδο
Στυμμένο λεμόνι
Ρίγανη
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σωτάρουμε στο τηγάνι με ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε αρκετό αλάτι και μαύρο πιπέρι.
Προσθέτουμε λίγο σκόρδο και σβήνουμε με φρέσκο χυμό λεμονιού.
Σερβίρουμε με ρίγανη και λεμόνι.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.