Φασόλια με μαύρο λάχανο από τον κύριο Παύλο Χρυσαφίδη στο Μαρούσι Αττικής .
Τα υλικά μας:
1 βαθύ πιάτο μαύρα φασόλια
1 βαθύ πιάτο φρέσκο κόλιανδρο
Φύλλα από μαύρο λάχανο
2-3 κουταλιές της σούπας καλαμποκίσιο αλεύρι
1 καυτερή πιπεριά
1 ξερό κρεμμύδι
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε
το ξερό κρεμμύδι.
Στη συνέχεια κόβουμε το μαύρο λάχανο και τον κόλιανδρο,
τα προσθέτουμε και αυτά στην κατσαρόλα μαζί με λίγο νερό
και τα αφήνουμε για λίγο να μαραθούν.
Έπειτα προσθέτουμε τα φασόλια (τα έχουμε βράσει για μια ώρα περίπου).
Κατόπιν ρίχνουμε την καυτερή πιπεριά,το αλάτι και το πιπέρι
και το αφήνουμε να βράσει.
Στο μεταξύ σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και το καβουρντίζουμε ελαφρώς
και στη συνέχεια το προσθέτουμε και αυτό στην κατσαρόλα για 1 ώρα,μέχρι να χυλώσει.
.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.