Η “Σαλάτα Του Σάββα”

Από τα χέρια της Κας Πασχαλιώς στην Καβάλα. Πολύ απλή Σαλάτα αλλά νοστιμότατη.

Τα υλικά μας:

 

Μαρούλι

Ρόκα

Λιαστή Ντομάτα

Ξηροί καρποί

Για το ντρέσινγκ:

Ξύδι

Μπαλσάμικο

Μέλι

Το καλαθάκι σερβιρίσματος είναι από κεφαλοτύρι..

Η εκτέλεση της είναι πολύ απλή. Πρώτα σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα λαχανικά μας.

Κατόπιν τα βάζουμε στο καλαθάκι μας. Ετοιμάζουμε την σάλτσα ανακατεύοντας το ξύδι μπαλσάμικο με το μέλι.

Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα(ντρεσινγκ) και στην συνέχεια γαρνίρουμε με την λιαστή ντομάτα και τους ξηρούς καρπούς.

Μια υπέροχη σαλάτα με την οποία μπορείτε να συνοδέψετε το ουζάκι σας, το τσίπουρο κτλ.

Καλή σας επιτυχία

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ:”ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΒΑΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.