Κατσικάκι Τηγανητό

Όλοι γνωρίζουμε για την χοιρινή τηγανιά. Τι κατσικίσια όμως όχι. Δείτε λοιπόν μια διαφορετική συνταγή με τηγανητό κατσικάκι από το καφεζυθοπωλείων «Πλατεία» στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής

Τα υλικά μας:

 

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Σάλτσα λεμονιού Βαττής

Λεμόνι

Κατσικάκι

 

 

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε να κάψει. Στην συνέχεια θα πρέπει να ετοιμάσουμε το κατσικάκι μας.

Το ζώο πρέπει να είναι μικρό σε ηλικία ενώ προτιμούμε τα πλευρά του. Μαρινάρουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι και μόλις κάψει το λάδι το ρίχνουμε στο τηγάνι.

Προσοχή η φωτιά πρέπει να είναι χαμηλή.

Σε περίπου 10 λεπτά αθ είναι έτοιμα ενώ τα γυρίζουμε για να τηγανιστεί καλά.

Πριν το βγάλουμε σβήνουμε με λίγο Σάλτσα λεμονιού Βαττής για να δώσουμε νοστιμάδα.

Σερβίρουμε σε ένα πιάτο μαζί με λίγο ντομάτα και λεμόνι.

Ρίγανη μπορούμε να ρίξουμε προαιρετικά…

 

 

 

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑΚαφέ/Εστιατόριο “Πλατεία” Γαλάτιστα Χαλκιδικής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.