Κατσικίσιο τυρί με μέλι και σουσάμι από τον chef του ξενοδοχείου “Λίθος” Γιώργο Εσέρογλου στον Παλιό Άγ.Αθανάσιο
Τα υλικά μας:
Μέλι
Θυμάρι
Λάϊμ
Ηλιέλαιο
Σουσάμι
Κατσικίσιο τυρί
Ρίχνουμε το ηλιέλαιο στο τηγάνι και πανάρουμε το τυρί με το σουσάμι αφού πρώτα το κόψουμε σε
φέτες των 2 εκατοστών περίπου.
Τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά,μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα το τυράκι μας.
Σερβίρουμε με λίγο χυμό λάϊμ,φρέσκο θυμάρι και μέλι.
Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία