Κατσικίσιο τυρί με μέλι και σουσάμι

Κατσικίσιο τυρί με μέλι και σουσάμι από τον chef του ξενοδοχείου “Λίθος” Γιώργο Εσέρογλου στον Παλιό Άγ.Αθανάσιο

Τα υλικά μας:

 

Μέλι

Θυμάρι

Λάϊμ

Ηλιέλαιο

Σουσάμι

Κατσικίσιο τυρί

 

Ρίχνουμε το ηλιέλαιο στο τηγάνι και πανάρουμε το τυρί με το σουσάμι αφού πρώτα το κόψουμε σε

φέτες των 2 εκατοστών περίπου.

Τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά,μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα το τυράκι μας.

Σερβίρουμε με λίγο χυμό λάϊμ,φρέσκο θυμάρι και μέλι.

 

 

 

 

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.