Στην Θεσσαλονίκη η συγκεκριμένη συνταγή από την Σοφία Πλασταρά στην ομώνυμη ταβέρνα στα κάστρα.
Τα υλικά μας:
Κρεμμύδι φρέσκο
100 γρ. φέτα
2 αυγά
Καρότο τριμμένο
Αλεύρι
Ηλιέλαιο
Μαϊντανό
3 κολοκύθια
Αλάτι
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια μαζί με την φλούδα στο ρεντέ.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, 150γρ. φέτα, τριμμένο καρότο.
Ρίχνουμε τον μαϊντανό, 2 αυγά, 2 κουταλιές αλεύρι και ανακατεύουμε καλά το μίγμα.
Σερβίρουμε με παραδοσιακό τζατζίκι.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.