Λαβίνα από την κυρία Στέλλα Μπαρμπαβασίλογλου στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας
Τα υλικά μας:
Γάλα
Φέτα
Μαγιά
Δυόσμος
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Σουσάμι
Αλεύρι
1 αυγό
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το αλεύρι,το αλάτι,το λάδι,το γάλα και τη μαγιά.
Πλάθουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα,το αυγό και τον δυόσμο (ψιλοκομμένο) και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε ένα κομμάτι από τη ζύμη το ανοίγουμε ελαφρώς τοποθετούμε τη γέμιση και το κλείνουμε σε σχήμα φακέλου αλλά όχι τελείως για να παίρνει αέρα.
Τοποθετούμε τους φακέλους στο ταψί,αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε για 15-20 λεπτά,μέχρι να πάρουν χρώμα.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.