Μπατζίνα από την κυρία Κική Σταμούλη στην Δρακότρυπα Καρδίτσας
Τα υλικά μας:
1 μικρό ποτήρι νερό
6 αυγά
Φρέσκο βούτυρο
Μισό κιλό φέτα
Αλάτι
Καλαμποκάλευρο
Ελαιόλαδο
1/2 λίτρο γάλα
Σε μια μπασίνα χτυπάμε καλά τα αυγά.Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα,το νερό,λίγο λάδι (2 κουταλιές) και χτυπάμε λίγο με το σύρμα. Έπειτα θα προσθέσουμε το καλαμποκάλευρο,την φέτα,λίγο αλάτι και θα ανακατέψουμε λίγο ακόμα.
Σε ένα ταψί θα αλείψουμε λίγο φρέσκο βούτυρο και ελάχιστο ελαιόλαδο, θα αδειάσουμε το μείγμα μας,θα τρίψουμε από πάνω λίγη εξτρά φέτα,μερικά κομματάκια από το φρέσκο βούτυρο και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και θα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.