Παστιτσάδα

Παστιτσάδα από την κυρία Κατερίνα Σκεβούλη στην Κέρκυρα

Τα υλικά μας:

 

Νερό

Πέννες

1 μπολ ντομάτα

Ελαιόλαδο

Μοσχαρίσιο κρέας

2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα

1 κουταλιά της σούπας σπετσερικό(μείγμα μπαχαρικών)

2 φύλλα δάφνης

Αλάτι

Πιπέρι

 

 

Βράζουμε τις πέννες σε μια κατσαρόλα με νερό και χοντρό αλάτι για 6-7 λεπτά.

Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας.

Στη συνέχεια θα προσθέσουμε το κρεμμύδι και μετά από δύο τρία λεπτά προσθέτουμε και τον πολτό ντομάτας.

Έπειτα θα ρίξουμε το σπετσερικό,την δάφνη,το πιπέρι,το νερό(να καλύψουμε το κρέας) και αφήνουμε να σιγοβράσει

για μία ώρα περίπου ή και λίγο περισσότερο αναλόγως με το πόσο μαλακό είναι το κρέας.

Μισή ώρα πριν γίνει προσθέτουμε το αλάτι.

 

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.