Σαρμάδες με μαύρο λάχανο και κιμά

Σαρμάδες με μαύρο λάχανο και κιμά από την κυρία Ελένη Σιδηροπούλου στο Μαρούσι Αττικής.

Τα υλικά μας:

 

Λίγα φύλλα δυόσμου

Μισό ματσάκι μαϊντανό

1 κρεμμύδι

Μισό κιλό κιμά

Αλάτι

1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο

1 ποτηράκι του κρασιού πλιγούρι

Πιπέρι

Φύλλα από μαύρο λάχανο

 

 

Κόβουμε το κρεμμύδι τον δυόσμο και τον μαϊντανό και τα βάζουμε σε μία μπασίνα μαζί με τον κιμά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το πλιγούρι,

το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.

Ζυμώνουμε καλά και έπειτα τυλίγουμε το μείγμα σε σαρμάδες.

Αφού τυλίξουμε όλα τα φύλλα, τοποθετούμε τους σαρμάδες στην κατσαρόλα,προσθέτουμε νερό,

ελαιόλαδο,αλάτι και πιπέρι

και τα αφήνουμε να βράσουν για δεκαπέντε λεπτά .

.

 

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.