Τηγανιά κοτόπουλο από την κυρία Ευθαλία Ρουσκοπούλου ιδιοκτήτρια του εστιατορίου “Αθήρι” στους Αμπελόκηπους Καστοριάς
Τα υλικά μας:
2 στήθη κοτόπουλο (φιλέτο)
μαϊντανός
1 ποτηράκι κρασί λευκό
ελαιόλαδο
5-6 μανητάρια
2 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές πιπεριές (πράσινη και κόκκινη)
1 κρεμμύδι
2-3 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
αλάτι
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια, το τοποθετούμε σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια,το αλάτι,τον μαϊντανό και στη συνέχεια προσθέτουμε τα
μανητάρια και το σκόρδο,κομμένα και αυτά σε μεγάλα κομμάτια.
Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες και τις τοποθετούμε και αυτές στο τηγάνι.
Έπειτα σβήνουμε με το λευκό κρασί,προσθέτουμε το δεντρολίβανο και όταν τα υλικά μας δέσουν προσθέτουμε
την μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.