Το νέο μας site

Το νέο μας site ανανεώθηκε άλλαξε προφίλ άλλαξε σχεδιασμό άλλαξε και ουσία εάν το θέλετε….
Συνηθίζουμε όταν κάνουμε αλλαγές και επανερχόμαστε, να χρησιμοποιούμε με βερμπαλισμό και με περισσή έπαρση εκφράσεις εντυπωσιασμού.
Όχι, εγώ προσωπικά θα είμαι φειδωλός- λακωνικός ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το…
Το site αυτό είναι η εκπομπή μας. Είναι όμως και κάτι ακόμη. Είναι ένα παράθυρο προς τον κόσμο, με άρθρα που επιλέγουμε μέσα από το παγκόσμιο ιστό για να σας βοηθήσουν να έχετε μια καλύτερη και σαφέστερη άποψη για θέματα γαστρονομίας, θέματα πολιτισμού, ιστορίας αλλά και όπως λέμε σε άπιαστα νέοελληνικά, θέματα life Style….
Γιατί η ζωή θέλει όλα τα τετράγωνα του ψηφιδωτού. Όλες τις πινελιές της καθημερινότητας, όλα τα χρώματα στον καμβά…
Μέσα από το Blog μας επίσης θα μπορείτε να διαβάζετε για τις περιοχές που επισκεπτόμαστε κυρίως ιστορικού και θρησκευτικού πνευματικού ενδιαφέροντος, να ενημερώνεστε για καινούριες πρωτοβουλίες, διατροφικές συνήθειες, και πολλά ακόμη.
Με ένα κλικ θα μπορείτε να δείτε ολόκληρες εκπομπές συνδεδεμένοι και με το κανάλι μας στο youtube ενώ διαθέσιμα είναι και τα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram. Το πρόγραμμα των καναλιών που προβάλλεται η εκπομπή σε όλη την Ελλάδα αναλυτικά με ώρα και ημέρα εβδομάδας.
Εκεί που θέλω να σταθώ ιδιαιτέρως είναι και στα link που θα βρείτε αριστερά στο site σε μορφή μπάνερ, από τα ταξιδιωτικά site Tripadvisor και Booking καθώς με ένα κλικ μπορείτε να διαβάζετε τις κριτικές μας από τις επισκέψεις μας κυρίως σε χώρους εστίασης και καταλυμάτων. Για να μπορείτε να σχηματίσετε μια καλύτερη και ουσιαστικότερη άποψη πριν κάνετε το επόμενο σας ταξίδι ή την επόμενη γαστριμαργική σας επιλογή…. Και να είστε σίγουροι ότι δεν χαριζόμαστε σε κανέναν… Η αντικειμενικότητα σε αυτές τις κριτικές θα τηρείτε με θρησκευτική ευλάβεια.
Καλή περιήγηση εύχομαι και μια καλή και δημιουργική σεζόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.