Πρόκειται για μια δυνατή συνταγή με έντονα αρώματα, πικάντικες γεύσεις και μπορεί να σερβιριστεί και ως ορεκτικό .
Υλικά για δύο άτομα:
Δύο κομμάτια πανσέτα καπνιστή
Μια κουταλιά περίπου μέλι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Πάπρικα για το πασπάλισμα
Μια κουταλιά κέτσαπ
Κρακεράκια για το σερβίρισμα
Βάζουμε στο τηγάνι μας λίγο ελαιόλαδο και αφού κάψει λίγο, ρίχνουμε την πανσέτα.
Μετά από περίπου ένα λεπτό προσθέτουμε το μέλι και ταυτόχρονα γυρίζουμε τις πανσέτες για να τηγανιστούν κα από τις δύο μεριές
Τα αφήνουμε λίγο να τηγανιστούν και ρίχνουμε την κέτσαπ.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με την πάπρικα
Προσθέτουμε τα κρακεράκια.
Επαναλαμβάνουμε ότι τα υλικά μας είναι σημαντικό να είναι φρέσκα.
Μόνο τότε μπορούμε να αντιληφθούμε τη γεύση και το άρωμά τους στο μέγιστο.