Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 2007 με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και διανομή κινηματογραφικών ταινιών… Έχει διανείμει πάνω από 150 κινηματογραφικές παραγωγές με αποκλειστικά τα πνευματικά δικαιώματα σε Ελλάδα και Κύπρο καταγράφοντας αξιόλογη πορεία στο χώρο του θεάματος.

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της το 2010 ξεκίνησε τις παραγωγές τηλεοπτικών προγραμμάτων με ιδία μέσα και την συνεργασία με πολλούς περιφερειακούς σταθμούς της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.

Το 2011 δημιουργήθηκε το site mytvshop.gr και ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι τηλεοπτικές παραγωγές παρουσίασης εμπορικών προϊόντων.

Το 2015 ξεκινά την παραγωγή της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» σε σκηνοθεσία και παρουσίαση του Βασίλη Αδαμίδη. Μία εκπομπή που άλλαξε τα μέχρι τώρα δεδομένα της κινηματογράφησης, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς περιφερειακούς σταθμούς να αποκτήσουν ένα πρόγραμμα αντάξιο με αυτό που προβάλουν τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας.

Δημιουργηθήκαν πάνω από 90 επεισόδια τα οποία και μπορείτε να δείτε στις σελίδες του site αλλά και στο youtube.

Μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν τον Μάιο του 2019 ξεκίνησε η παραγωγή της εκπομπής «Ιδεν Αστεα» σε σκηνοθεσία και παρουσίαση επίσης του Βασίλη Αδαμίδη. Μια ταξιδιωτική εκπομπή με εντυπωσιακά πλάνα δίνοντας έμφαση κυρίως στην ιστορία της χώρας μας.

Την χρονιά 2020 ξεκίνησε η παραγωγή της εκπομπής μας «Θα τα Πούμε στο Χωριό» σε σκηνοθεσία και παρουσίαση του Βασίλη Αδαμίδη ενώ το μοντάζ υπογράφει ο Σάκης Ζύφκος και στην παραγωγή συμμετέχει η Μαριάννα Γκουγκουστάμου. Η εκπομπή επικεντρώνεται στην ζωή των κατοίκων στα χωριά και τις κωμοπόλεις της χώρας μας καταγράφοντας την καθημερινότητα τους, τις παραδόσεις, την γαστρονομία και τα ξεχασμένα από το χρόνο επαγγέλματα.

Η επιτυχημένη πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια οφείλεται στην προσήλωση και τους στόχους τους οποίους θέτουμε έχοντας στις αποσκευές μας όρεξη και μεράκι.

Νέα επαγγελματικά μηχανήματα είναι πλέον στην διάθεσή μας και μας δίνουν την δυνατότητα εντυπωσιακών λήψεων, με αποτέλεσμα ένα επίσης εντυπωσιακό τελικό τηλεοπτικό προϊόν στο post production.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας από τις τηλεοπτικές παραγωγές επαγγελματικού επιπέδου, για να αναδείξετε την επιχείρησή σας έτσι όπως πραγματικά της αξίζει!!!