Ένα πολύ νόστιμο πιάτο από το εστιατόριο ΙL NIDO το οποίο και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να το φτιάξετε… Φυσικά είναι μια συνταγή η οποία και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας
Τα υλικά μας:
Βούτυρο
Μπέικον
Φρέσκια ντομάτα
Μοτσαρέλα
Κεφαλοτύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Ψαρονέφρι
Εκτέλεση:
Σκίζουμε το ψαρονέφρι έτσι ώστε να ανοίξει για να μπορέσουμε να το γεμίσουμε και να το τυλίξουμε.
Τοποθετούμε μέσα τις φέτες μπέικον, την ντομάτα από πάνω, την μοτσαρέλα και τέλος τριμμένο κεφαλοτύρι.
Με προσοχή το κλείνουμε και το τυλίγουμε. Έτσι όπως είναι τυλιγμένο ρίχνουμε αλατοπίπερο γύρω γύρω.
Λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε μέσα το ψαρονέφρι χωρίς να το δέσουμε και το ψήνουμε για 20 λεπτά στους 210 βαθμούς.
Σερβίρουμε στο πιάτο το ψαρονέφρι με ρύζι , κόκκινο πιπέρι και μαϊντανό.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.