Μια διαφορετική πρόταση για να μαγειρέψετε το κοτόπουλό σας μέσα από την πρόταση του Ευκλείδη Γκόυντα και το ομώνυμο κτήμα στην Δορκάδα της Θεσσαλονίκης
Τα υλικά μας:
1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
3 μανιτάρια πόρτο μπέλο
Μαιντανό ψιλοκομμένο
3 κρεμμύδια ξερά
1 κούπα μουστάρδα
Αλάτι – Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 κούπα χυμό λεμονιού
1 κούπα λευκό κρασί
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Σωτάρουμε τα φιλετάκια κοτόπουλο σε ένα σκεύος και σε διαφορετικό τηγάνι σωτάρουμε τα μανιτάρια .
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το λεμόνι. Προσθέτουμε στα μανιτάρια μισή ποσότητα από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να σωταριστεί και στη συνέχει προσθέτουμε και τις ψιλοκομμένες πιπεριές.
Το υπόλοιπο κρεμμύδι το βάζουμε να σωταριστεί μαζί με το κοτόπουλο και το σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Προσθέτουμε στο κοτόπουλο τη μουστάρδα με το λεμόνι και στη συνέχεια προσθέτουμε και τα σοταρισμένα λαχανικά. Αλάτι και πιπέρι βάζουμε κατά βούληση.
Το πιάτο μας είναι έτοιμο μπορούμε να το σερβίρουμε με λίγο φρέσκο μαϊντανό.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.