Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα από τον σεφ Βάϊο Μπαλίτσα
Τα υλικά μας:
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
2-3 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα
αλάτι
πιπέρι
μελιτζάνα (ψητή)
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
2-3 κουταλιές της σούπας πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
Αφού κόψουμε την μελιτζάνα,την τοποθετούμε σε ένα
μπολ και προσθέτουμε το αλάτι,
το πιπέρι,την κόκκινη πιπεριά,τον μαϊντανό,το τυρί και το σκόρδο,το ελαιόλαδο και το ξύδι και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε για μία ώρα τουλάχιστον στο
ψυγείο,για να δέσουν τα υλικά.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.