Αρνάκι με χυλοπίτες

Αρνάκι με χυλοπίτες από τον κύριο Χάρη Βασιλείου, sous chef του ξενοδοχείου Mitsis Gallini Wellness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα

Τα υλικά μας:

 

 

Νερό

1 ποτηράκι λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Κύμινο

Πιπέρι

Αλάτι

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας

1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ

Αρνάκι μπούτι κομμένο σε μερίδες

Χυλοπίτες

 

 

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το αρνάκι.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Έπειτα βάζουμε τον πελτέ,το κονκασέ,το αλάτι,το πιπέρι και το κύμινο.

Σβήνουμε με το κρασί,προσθέτουμε και το νερό και αφήνουμε να μαγειρευτεί για μία 1 ώρα περίπου,συμπληρώνοντας λίγο νερό

αν χρειαστεί.

Αφού μαλακώσει το κρέας προσθέτουμε και τις χυλοπίτες και αφήνουμε για 10 λεπτά ακόμα.

 

 

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.