Κλέφτικο Στου «Πλαστάρα»

Το «κλέφτικο» είναι μία παραδοσιακή συνταγή με κρέας χοιρινό. Δείτε την εκτέλεση από την Όλγα Πλασταρά και την ομώνυμη ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη.

Τα υλικά μας:

 

2 ντομάτες

Σκόρδο τριμμένο

Ντομάτα κονκασέ

Πράσινη-κόκκινη πιπεριά

Κρέας χοιρινό

Μουστάρδα

Κόκκινο πιπέρι

Γλυκό Αλάτι

Μαϊντανό

Μαύρο πιπέρι

 

Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές μας.

Παίρνουμε το κρέας(κομμένο σε μικρά κομμάτια) το ρίχνουμε στην γάστρα και προσθέτουμε τις πιπεριές μέσα.

Βάζουμε λίγο μουστάρδα

Προσθέτουμε αλάτι, κόκκινο πιπέρι γλυκό και λίγο μαϊντανό. 1 σκελίδα σκόρδο, 3 κουταλιές ντομάτα κονκασέ συν μια φρέσκια ντομάτα. Ανακατεύουμε τα υλικά και αφήνουμε για μισή ώρα την γάστρα στο ψυγείο.

Κατόπιν στον φούρνο για 1:30 ώρα

Σερβίρουμε σε πήλινο βαζάκι

 

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ: ‘’ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΑΡΑ’’, Ελευθέριου Βενιζέλου 10 & Κύπρου (γωνία), Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 55438, Τηλ.: 2310 204808

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.