Η συνταγή μας για κάτι διαφορετικό με βουβαλίσιο καβουρμά, αλλά ταυτόχρονα απλό και γρήγορο.
Υλικά για ένα πιάτο:
Τρεις κουταλιές κριθαράκι
Καβουρμάς Βουβαλίσιος 100γρ
Βούτυρο Βουβαλίσιο (μια κουταλιά)
Σάλτσα Πιπεριάς (μια κουταλιά επίσης)
Λίγο λαδί για το τσιγάρισμα
Μπούκοβο(προαιρετικά)
Κόβουμε τον Καβουρμά σε κύβους. Βάζουμε λίγο λαδάκι στο τηγάνι μας και προσθέτουμε τον καβουρμά μαζί με το κριθαράκι για να πάρει άρωμα. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και την σάλτσα πιπεριάς. Αφήνουμε περίπου 15 λεπτά για να φουσκώσει το κριθαράκι μας. Προσθέτουμε το βουβαλίσιο βούτυρο (το οποίο είναι λευκό στο χρώμα) για να χυλώσει μαζί με το κριθαράκι μας και φυσικά να δώσει και το κάτι παραπάνω στην γεύση μας.. Εάν θέλουμε στο τέλος μπορούμε να βάλουμε και μπούκοβο.
Το συνδυάζουμε με κόκκινο κρασάκι της αρέσκειας μας.