Από την κυρία Φανή Λιάντη, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Πέτρος ο Σόγαμπρος», στο Χορευτό Πηλίου
Υλικά:
½ λευκό λάχανο
½ μωβ λάχανο
2 καρότα
Μισό ματσάκι φύλλα ρόκας
2-3 κουταλιές της σούπας καρύδια
1 μήλο κομμένο σε κυβάκια
Λίγες φέτες μήλου για τη γαρνητούρα
1 κουταλιά της σούπας πετιμέζι
Ψιλοκόβουμε τα λάχανα και το καρότο και τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ μαζί με τη ρόκα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το καρύδι,τα κυβάκια μήλου και το πετιμέζι.
Τέλος γαρνίρουμε με τις φέτες μήλου.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση!