Ο Δημήτρης Αθανασιάδης, Chef του συγκροτήματος «Ολύμπιος Ζευς Hotel Bungalows & Camping»μας υποδέχτηκε με ένα πολύ σπέσιαλ πιάτο.
Τα υλικά μας:
Μαύρο πιπέρι
Αλάτι
60γρ φιλέτο κοτόπουλο
¼ ματσάκι μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
280γρ. Λιγκουίνι βρασμένο
2 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
100 γρ λευκό κρασί
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Λευκά μανιτάρια
Πιπεριά πράσινη-κοκκινη
1 κρεμμύδι ξερό
20γρ κολοκύθι
20 γρ μελιτζάνα
Πρώτα από όλα θα πρέπει να ψιλοκόψουμε με την κυριολεκτική έννοια του όρου τα λαχανικά μας…. Κόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, την μελιτζάνα και το κολοκυθάκι.
Στην συνέχεια κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το κοτόπουλο το οποίο κατά προτίμηση θα πρέπει να είναι από την μέσα μεριά του στήθους. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Βάζουμε μέσα το κοτόπουλο για να σωταριστεί. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Μετά από περίπου 3 λεπτά προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Τα αφήνουμε για ακόμη ένα λεπτό.
Κατόπιν προσθέτουμε την μελιτζάνα το κολοκυθάκι και αφού έχουμε κόψει και τα μανιτάρια τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στο τηγάνι.
Λίγο ακόμη αλατάκι και πιπεράκι το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας. Τα αφήνουμε λίγα λεπτά για να δέσει η σάλτσα και ρίχνουμε μέσα τα λιγκουίνι.
Ανακατεύουμε για λίγο και προσθέτουμε και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Μετά από 2 λεπτά το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε σε ένα μεγάλο πιάτο και για ντεκόρ βάζουμε δυο φούντες μαϊντανό
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.