Μπιάνκο από τον κύριο Σπύρο Τασονίκο στην Κέρκυρα
Τα υλικά μας:
2-3 πατάτες κομμένες ρε ροδέλες
Μπακαλιαράκια
4-5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες
2 λεμόνια
Ελαιόλαδο
1 ποτήρι του κρασιού νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πατάτες.
Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,το σκόρδο και το νερό.
Έπειτα τοποθετούμε τα μπακαλιαράκια πάνω από τις πατάτες και σκεπάζουμε για 20 λεπτά περίπου.
Τέλος προσθέτουμε και το λεμόνι,αφήνουμε για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία.