Σουφλέ σοκολάτας με παγωτό

Το καλοκαίρι πλησιάζει σιγα σιγά και για να το φέρουμε ακόμη πιο κοντά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να φτιάξετε την συνταγή του chef Φειδία Τζίτζιου από το room events Ανδρομέδα το οποίο βρίσκεται στον Τύρναβο Θεσσαλίας.

Τα υλικά μας:

 

25γρ αλεύρι

Κουβερτούρα

6 κρόκοι

3 ασπράδια

Βούτυρο

Ζάχαρη

Παγωτό

 

 

Σε μπεν μαρί ρίχνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο για να λιώσουν.

Μόλις λιώσουν αποσύρουμε από την φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη.

Προσθέτουμε 25γρ αλεύρι και συνεχίζουμε να χτυπάμε.

Αφού κρυώσει λίγο η λιωμένη σοκολάτα την ρίχνουμε σιγά σιγά στο μείγμα με τα αυγά και την ζάχαρη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

Γεμίζουμε με το μείγμα τα κυπελάκια μέχρι λίγο πιο πάνω από την μέση και τα ψήνουμε για 3-4 λεπτά στον φούρνο.

Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με παγωτό.

 

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ: Ανδρομέδα: social events room, Θέση προφήτης Ηλίας, Τύρναβος Θεσσαλίας τηλ: 2492 023835

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.