Ομελέτα “Φάρμας Μπεκιάρη”

Πολλοί από εσάς σας λαχταράτε μια ομελέτα σχεδόν όποτε και εάν σας την προσφέρουν…
Για φανταστείτε τώρα να σας την φτιάξουν σε ένα καταπράσινο κτήμα, με φρέσκα αυγά λίγων λεπτών από κότες ελευθέρας βοσκής!!!
Σίγουρα διαφορετικό… Ετσι λοιπόν ξεκινώντας το πρωινό μας ταξίδι πηγαίνοντας για την Χαλκιδική σταματήσαμε στο Νικομηδινό, όπου μας περίμενε ο Μάκης Μπεκιάρης ιδιοκτήτης της ομώνυμης φάρμας…

Τι μας προσέφερε? Μια απολαυστική ομελέτα…. Πως την έφτιαξε?
Πολύ απλά και γρήγορα…
Υλικά
5 φρέσκα αυγά “Φάρμας Μπεκιάρη”
Λίγο τυρί παρμεζάνα τριμμένο
Ντοματίνια Σαντορίνης
1 μικρό κρεμμυδάκι κομμένο σε ροδέλες
Αλάτι, Ρίγανη, Πιπέρι
Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Πρώτα πρέπει να χτυπήσουμε καλά τα αυγά σε ένα μπολ. Στην συνέχεια βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και χαμηλώνουμε την φωτιά…
Μετά από λίγο και μόλις το αυγό πάρει στερεά μορφή προσθέτουμε τα κρεμμύδια τα ντοματίνια , αλάτι, πιπέρι, και λίγο ρίγανη. Στην συνέχεια και μετά από ένα λεπτό την πιπεριά και την παρμεζάνα.
Περιμένουμε πολύ λίγο και κατεβάζουμε από την φωτιά το τηγάνι… Με προσοχή σερβίρουμε σε ένα ρηχό πιάτο… Αυτή είναι η ομελέτα “Φάρμας Μπεκιάρη”
Φυσικά τα υλικά της είναι πολύ απλά όπως και η παρασκευή της…
Αυτό που κάνει την μεγάλη διαφορά είναι τα ολόφρεσκα αυγά από κότες που βόσκουν δίπλα ακριβώς από την Λίμνη Βόλβη… Όλα τα εδάφη σε παραλίμνιες περιοχές είναι πλούσια σε μικροθρεπτικά συστατικά χάρη στην αναπτυσσόμενη νιτρόφιλη βλάστηση η οποία είναι ανάμικτη με θαμνώδη στοιχεία. Αυτό αλλάζει και την γεύση των αυγών η οποία δεν έχει καμία σχέση με των υπολοίπων ορεινών περιοχών ή ακόμη χειρότερα από τα βιομηχανοποιημένα, τα οποία πρέπει να αποφεύγετε όσο μπορείτε.

Τα αυγά της “Φάρμας Μπεκιάρη” μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και στα τηλέφωνα 2393023342 και 6986810126
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023923211140

Καλή σας απόλαυση!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.