Ορίστε το πρώτο μας ελληνικό πρωινό.
Τα υλικά μας:
Αγιορείτικο ψωμάκι
Ντομάτα
Μανιτάρια(τσιγαρισμένα με ελαιόλαδο)
Κατσικίσιο τυρί φέτα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Γαλοπούλα για νοστιμιά
Ο τρόπος παραγωγής του απλός.
Ρίχνουμε στο τηγανάκι μας το ελαιόλαδο για να τσιγαρίσουμε τις φέτες με το αγιορείτικο ψωμάκι μέχρι να ροδίσει. Τα γυρνάμε σε κάθε πλευρά για να τσιγαρίσουν καλά.
Το αγιορείτικο ψωμάκι με αυτό τον τρόπο θα βγάλει όλα τα αρώματα του, μιας και έχει ηλιόσπορο, μαύρο σουσάμι, σπόρο κολοκύθας και μαυροκούκι.
Το βγάζουμε από το τηγάνι μας και ρίχνουμε ακόμη κάποιες σταγόνες ελαιόλαδο πάνω στις φετούλες μας.
Κατόπιν Βάζουμε όλα τα υλικά μας πάνω στο πρώτο μας ψωμάκι και ρίχνουμε λίγη ρίγανη.
Η δεύτερη φετούλα μας κλείνει από πάνω για να δημιουργήσει το σαντουϊτσάκι που βλέπετε. Πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη.
Καλή σας όρεξη