Ψαρονέφρι από την κυρία Αθηνά στο εστιατόριο “Δροσοσταλιά” στα Άγραφα
Τα υλικά μας:
Ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
κονιάκ
1-2 φέτες πορτοκαλιού για το σερβίρισμα
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντεμιγκλάς
6-8 ντοματίνια ξεφλουδισμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψαρονέφρι.
Μόλις το ψαρονέφρι μας πάρει χρώμα σβήνουμε με το κονιάκ.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα ντοματίνια και τον χυμό πορτοκαλιού.
Προσθέτουμε το ντεμιγκλάς και την ζάχαρη και αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία.