Μικρός Πειρασμός

O Chef Ευκλείδης από το κτήμα Γκούντα στην Δορκάδα εχει αδυναμία στα μανιτάρια και ο ουζομεζές που μας έφτιαξε με αυτά είναι πρωτότυπος και πολύ νόστιμος

Τα υλικά μας:

 

Μανιτάρια Πόρτο μπέλο

Ντοματίνια

Τυρί κίτρινο

1 μπωλ μπεσαμέλ

Κεφαλοτύρι

Φρέσκος Δυόσμος

5 φέτες μπέικον

Αλάτι – Πιπέρι

Μαϊντανό

Παίρνουμε τα μανιτάρια και κόβουμε το κοτσανάκι της βάσης τους. Συνεχίζουμε ετοιμάζοντας την γέμιση.

Παίρνουμε την μπεσαμέλ που έχουμε ετοιμάσει ήδη νωρίτερα και προσθέτουμε μέσα λίγο κίτρινο τυρί, κεφαλοτύρι, ψιλοκομμένο μπέικον, αλάτι πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο δυόσμο.

Τα ανακατεύουμε όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν και με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μανιτάρια και τα τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τοποθετούμε κάθε ένα κομμάτι πάνω από κάθε μανιτάρι.

Τα ψήνουμε για 40 λεπτά (προαιρετικά πάνω σε λαδόκολλα ).

Μπορούμε να τα σερβίρουμε με φρέσκο εστραγκόν.

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ:Εστιατόριο –Κτήμα Γκούντα 29ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Σερρών Θέση “Σοφούλα” Τηλ.: 23940 92215
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.