Είπαμε να μανιταρολογίσουμε στην Έδεσσα στον πολυχώρο «Καναβουργείο» και να σας παρουσιάσουμε ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό
Τα υλικά μας:
Μανιτάρια πόρτο μπέλο
2 πιπεριές πράσινες
2 πιπεριές κόκκινες
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
Πιπέρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Λευκό κρασί
Νερό
Μαϊντανός
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και το βάζουμε να κάψει. Εν τω μεταξύ μπορούμε να κόψουμε σε μικρά κομμάτια το κρεμμύδι μας όπως και το σκόρδο μας. Τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι. Τα αφήνουμε λίγο να πάρουν χρώμα.
Στην συνέχεια κόβουμε σε μεσαίου μεγέθους κομμάτια τα μανιτάρια και τα τοποθετούμε και αυτά μέσα το τηγάνι. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο πιπέρι. Κατόπιν κόβουμε τις πιπεριές επίσης σε μεσαίου μεγέθους κομμάτια και τις ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
Δυναμώνουμε λίγο την φωτιά και περιμένουμε 5 λεπτά για να πάρει μια βράση. Σβήνουμε με το κράσι. Προσθέτουμε λίγο νερό 1 ποτήρι περίπου και το αφήνουμε 10 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.
Χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά.
Όταν είναι έτοιμο μπορούμε να σερβίρουμε σε ένα μακρόστενο πιάτο γαρνίροντας με λίγο κομμένο μαϊντανό.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.