Μπουγιουρντί με βουβαλίσια φέτα

Ένα πολύ ωραίο μπουγιουρντί με βουβαλίσια φέτα από την Χρύσα στο Κτήμα Ελωδία της Κερκίνης .

Τα υλικά μας:

 

Καυτερή πιπεριά

Βουβαλίσια φέτα

Ελαιόλαδο

Ντοματάκι κονκασέ

Ρίγανη

Καταρχήν θα πρέπει να βρείτε βουβαλίσια φέτα την όποια σίγουρα κάποιος θα έχει στην περιοχή σας.

Παίρνουμε ένα πήλινο δοχείο το οποίο και ρίχνουμε μέσα δύο κουταλιές της σούπας κονκασέ. Παίρνουμε την φέτα μας η οποία πρέπει να είναι ένα αρκετα μεγάλο κομμάτι την σπάμε σε μικρότερα και την τοποθετούμε ακριβώς από πάνω .

Κόβουμε στην συνέχεια την καυτερή μας πιπεριά σε μικρά κομμάτια και την ρίχνουμε και αυτή μέσα. Λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο και είμαστε έτοιμοι για το φούρνο.

Δεν θα χρειαστεί πολύ ώρα σε λίγα λεπτά το μπουγιουρντί μας είναι έτοιμο αν το απολαύσουμε .

Φυσικά και από ότι μας είπε και η Χρύσα ένα θέλετε μπορείτε να μην βάλετε καυτερή πιπεριά αλλά μια απλή και θα είναι εξίσου νόστιμο.

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ:Πολυχώρος Ελωδία, Λίμνη Κερκίνη, Σέρρες
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.