Φασολάδα με τυρί μπάτζο και αυγά

Για όλους εσάς που δεν θέλετε να πετάξετε την φασολάδα που περίσσεψε, ο Στέφανος Λαφάρας από το εστιατόριο Χάραμα σας έχει μία πολύ έξυπνη συνταγή.

Τα υλικά μας:

 

Φασολάδα

2 αυγά φάρμα Μπεκιάρη

Τυρί μπάτζο

Ελαιόλαδο

Πιπέρι

 

 

Καταρχήν θα πρέπει να έχουμε ένα πιάτο φασολάδα έτοιμο.

Κόβουμε το τυρί μπάτζο Βερμίου το οποίο γίνεται αποκλειστικά από πρόβειο γάλα, σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι στο οποίο έχουμε ήδη βάλει λίγο λάδι να κάψει…

Το ανακατεύουμε για λίγο και σε δύο λεπτά περίπου ρίχνουμε μέσα την φασολάδα ενώ χαμηλώνουμε και λίγο την φωτιά…

Μετά από λίγο προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα μαζί με τον κρόκο και ανακατεύουμε…

Τα αφήνουμε να τηγανιστούν και λίγο τα αυγά και είναι έτοιμο.

Σερβίρουμε σε ένα ρηχό πιάτο και μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο πιπέρι.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τυρί μπάτζο Βερμίου χρησιμοποιήστε ένα της αρεσκείας σας με λίγο πικάντικη γεύση…

 

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ: ‘Εστιατόριο Χάραμα, Αρκοχώρι Ημαθίας Τηλ: 2332021125

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.