Καβουροσαλάτα από την κυρία Μαρία Βαλσαμή ιδιοκτήτρια του εστιατορίου “Ο Μπάτης” στον Ωρωπό
Τα υλικά μας:
Σουρίμι από καβούρι
4-5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
Πιπέρι
Λίγο άνιθο
Τον χυμό από 1-2 λεμόνια
Αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
ξύσμα από λεμόνι
Λίγο ελαιόλαδο
Τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ το σουρίμι αφού πρώτα το ψιλοκόψουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το ελαιόλαδο,το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον άνηθο
και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα θα προσθέσουμε το λεμόνι,το πιπέρι και ελάχιστο αλάτι,
διότι το σουρίμι είναι ήδη αλμυρό.
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με την μαγιονέζα και το ρίχνουμε στη σαλάτα μας.
Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία