Κοτόπουλο Μπύρας

Εχουμε δοκιμάσει το κοτόπουλο σε πολλες παραλαγές και αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

Τα υλικά μας:

 

Πιπεριές χρωματιστές

Κοτόπουλο φιλέτο

Κρεμμύδι & σκόρδο

Ελαιόλαδο

Ενα ποτύρι μπύρα

Σάλτσα ντομάτας

Ψιλοκομμένος Μαϊντανός

Αλάτι & Πιπέρι

Ρίγανη

Μπαχάρι & γαρύφαλλο

Κανελόξυλο

Ξεκινάμε σοτάροντας το κρεμμύδι με το σκόρδο.

Όσο σοτάρετε το κρεμμύδι μας μπορούμε να κόψουμε το κοτόπουλο.

Προτιμάμε στήθος γιατί είναι μαλακό και ψήνεται σχετικά γρήγορα. Ρίχνουμε το κοτόπουλο να σωταριστεί και κόβουμε τις πιπεριές μας. Χρησιμοποιούμε χρωματιστές πιπεριές για ωραίο χρώμα και γεύση.

Προσθέτουμε τις πιπεριές, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια για να κρατήσουν τα υγρά τους και τη γεύση τους. Έπειτα ρίχνουμε τη μπύρα.

Ρίχνουμε και τον χυμό ντομάτας. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα μυρωδικά μας και μετά από 10 περίπου λεπτά είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο μαϊντανό στο τέλος.

Μία διαφορετική πρόταση για το κοτόπουλο από την κα Αναστασία και το υπέροχο τσιπουράδικο “Μπες και Πιες” της Δράμας!

Καλή σας επιτυχία

 

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ:”ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣ” ΔΡΑΜΑ
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.