Μακαρονάδα θαλασσινών

Μακαρονάδα θαλασσινών από τον κύριο Σπύρο Γκίκα ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Ανθούσα” στην Ανθούσα Πρεβέζας

Τα υλικά μας:

 

Σάλτσα ντομάτας(την έχουμε βράσει από πριν με σκόρδο,αλάτι,πιπέρι

ελαιόλαδο,κρεμμύδι και λίγο μαϊντανό)

Ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού πεπεροτσίνο

1 ποτηράκι κρασί λευκό

θαλασσινά(καλαμάρι,μύδια,καραβίδα)

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1 μικρό κρεμμύδι

1 πιπεριά

μακαρόνια (βρασμένα)

 

 

 

 

Σε ένα βαθύ τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο

το κρεμμύδι και την πιπεριά και σωτάρουμε.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το καλαμαράκι και το σκόδρο,

αφήνουμε για λίγα λεπτά και έπειτα ρίχνουμε

τις καραβίδες και τα μύδια.

Σβήνουμε με το λευκό κρασί και προσθέτουμε το πεπεροτσίνο.

Τέλος προσθέτουμε τη σάλτσα και τα μακαρόνια.

 

 

 

Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.