Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από την κυρία Μαρία Σουπιάδου,ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου “Pindos Palace”στα Γρεβενά

Τα υλικά μας:

 

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

1 ποτηράκι κρέμα γάλακτος

1 ποτηράκι λευκό κρασί

Τραχανάς με μανητάρια και λαχανικά

Μανιτάρια(λευκά,πλευρώτους,πόρτο μπέλο,άγρια αποξηραμένα μανιτάρια)

Bούτυρο

Zωμός κοτόπουλου(με λαχανικά)

 

 

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και λίγο βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια(όχι τα άγρια) για 3-4 λεπτά.

Έπειτα σβήνουμε με το κρασί.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τον τραχανά,τα άγρια μανιτάρια,αλάτι και πιπέρι και τον ζωμό κοτόπουλου και αφήνουμε να βράσει

για 15 λεπτά περίπου.

Τέλος προσθέτουμε και την κέμα γάλακτος και αφήνουμε στη φωτιά για 5-10 λεπτά.

 

 

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.