Μπουργιέτο από τον chef Γιώργο Τυράννη στο Αίγιο
Τα υλικά μας:
Φρέσκα ψάρια (στη συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιήσαμε μπακαλιάρο,γαρίδες και σαλούβαρδο)
3 ποτήρια ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια λευκά ψιλοκομμένα
Πιπέρι
2 λεμόνια
Χοντρό αλάτι
Ψιλό αλάτι
1 ποτήρι νερό
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και σοτάρουμε.
Κόβουμε τα ψάρια σε μεγάλα κομμάτια,τα αλατίζουμε με χοντρό αλάτι και
τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και το πιπέρι και αφήνουμε στη φωτιά για
20 λεπτά περίπου.
Αφαιρούμε τα ψάρια από την κατσαρόλα,ρίχνουμε το χυμό φρέσκου λεμονιού και ανακατεύουμε
μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία