Ουρίτσες σαγανάκι από τον σεφ Βάιο Μπαλίτσα
Τα υλικά μας:
1 κουταλιά της σούπας καρότο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
1 μικρή καυτερή πιπεριά
πιπέρι
αλάτι
2-3 κουταλιές της σούπας κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 μεγάλες ουρίτσες
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα σκόνη
1 ποτήρι νερό
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το νερό,το ελαιόλαδο και τις ουρίτσες.
Μόλις αρχίσουν να βράζουν ρίχνουμε την κόκκινη και την καυτερή πιπεριά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το καρότο,αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για δέκα λεπτά.
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα αν χρειαστεί.
Αφού περάσουν τα δέκα λεπτά προσθέτουμε τον μαϊντανό και την φέτα,ανακατεύουμε ελαφρώς και σερβίρουμε
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.