Πάπια με φρούτα του δάσους

Πάπια με φρούτα του δάσους από τον chef του ξενοδοχείου “Λίθος” Γιώργο Εσέρογλου στον Παλιό Άγ.Αθανάσιο

Τα υλικά μας:

 

1 ποτήρι ζωμό κρέατος

4-5 κουταλιές της σούπας φρούτα του δάσους

Λίγο δενδρολίβανο

1 σκελίδα σκόρδο

1 ξυλάκι κανέλα

ηλιέλαιο

Αλάτι

Πιπέρι

2-3 σπυριά μπαχάρι

2-3 ντοματάκια ψιλικομμένα

1 ποτηράκι κρασί κόκκινο

Λίγο θυμάρι

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Φιλέτο πάπιας

 

 

Χαράζουμε την πάπια και την αλατοπιπερόνουμε.

Στη συνέχεια ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο ηλιέλαιο και προσθέτουμε την πάπια.

Σοτάρουμε την πάπια μέχρι να κάνει μια κρούστα,θα την αφαιρέσουμε από το τηγάνι και

θα προσθέσουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο,τα ντοματίνια,την κανέλα,το μπαχάρι και το δενδρολίβανο.

Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την πάπια.

Αφήνουμε στη φωτιά για 15-20 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε τα φρούτα του δάσους και αφήνουμε

στη φωτιά για 30 λεπτά περίπου,μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

Σερβίρουμε γαρνίροντας με λίγο φρέσκο θυμάρι.

 

 

 

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.