Μία πολύ έξυπνη και νόστιμη συνταγή για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και να απολαύσετε το τσίπουρο ή το ουζάκι σας.
Τα υλικά μας:
Mπέικον
Σπανάκι
2 πατάτες
2 φέτες τυρί φέτα
Λευκό κρασί
Αλάτι
Καθαρίζουμε τις πατάτες μας και τις αδειάζουμε από μέσα σε κάποια σημεία για την γέμιση φτιάχνοντας στην ουσία μία κοιλότητα.
Τις βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά. Κόβουμε το μπέικον σε μικρές λωρίδες…και τις ρίχνουμε στο τηγάνι.
Προσθέτουμε το σπανάκι. Προσθέτουμε το αλάτι… (βοηθάει το σπανάκι να μαραθεί).
Τρίβουμε την φέτα μέσα στο τηγάνι.
Στο τέλος σβήνουμε με λευκό κρασί.
Παίρνουμε το μείγμα και γεμίζουμε τις πατάτες
Σερβίρουμε με κρασί.
Καλή σας όρεξή και καλή σας επιτυχία.
ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ: ‘Εστιατόριο Χάραμα, Αρκοχώρι Ημαθίας Τηλ: 2332021125