Σοφρίτο

Σοφρίτο από την κυρία Μαρίνα Κασίμη στην Κέρκυρα

Τα υλικά μας:

 

Ελαιόλαδο

Μοσχαρίσιο κρέας φιλέτο

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

2-3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψιλές φέτες

Ένα σφινάκι ξύδι

αλεύρι

Πιπέρι

Αλάτι

1 ποτήρι νερό περίπου

 

 

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο να κάψει και αλευρώνουμε το κρέας.

Το τοποθετούμε τα φιλέτα στο τηγάνι,προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και το σκόρδο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τον μαϊντανό και το ξύδι.

Έπειτα προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να βράσει για 15-20 λεπτά περίπου.

Σερβίρουμε με ρύζι,πατάτες τηγανιτές ή πουρέ.

 

 

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.