Τηγανητά μήλα

από την κυρία Φανή Λιάντη ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Πέτρος ο Σόγαμπρος»

 

 

Υλικά:

2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες

1 αυγό

1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 ποτήρι μπύρα

Ζάχαρη άχνη

Κανέλα

Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα.

 

Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε τη μπύρα.

Στη συνέχεια ρίχνουμε και το αλεύρι.

Έπειτα καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα.

Βουτάμε τα μήλα στον χυλό και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Σερβίρουμε με άχνη και κανέλα ή με πετιμέζι.

 

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.