Τσιπούρα στη Λαδόκολλα από τον chef Νίκο Παπαδόπουλο,ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Ροτόντα” στον Πύργο Ηλείας
Τα υλικά μας:
2 σφηνάκια λευκό κρασί
6-8 φέτες λεμονιού
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Μαύρο πιπέρι
Κόκκινο γλυκό πιπέρι
Λίγο αλεύρι με νερό για την αλευρόκολλα
1 κόκκινη πιπεριά
αρωματικά λουλούδια
Μισό ματσάκι μαϊντανό
Μισό ματσάκι άνηθο
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 πατάτα
1 καρότο
2 Τσιπούρες
2-3 λευκά μανητάρια
Αλάτι Ιμαλαϊων
Λίγα ντοματίνια κομμένα σε φέτες
Αφαιρούμε τα πτερύγια της τσιπούρας και στη συνέχεια κόβουμε σύριζα το φιλέτο από το κόκκαλο.
Βγάζουμε το κόκαλο και με ένα τσιμπιδάκι αφαιρούμε τα εναπομείναντα κόκκαλα.
Τοποθετούμε την τσιπούρα σε λαδόκολλα,ρίχνουμε αλάτι,τα πιπέρια,ελαιόλαδο και προσθέτουμε μέσα στη
τσιπούρα το φρέσκο κρεμμυδάκι και τις φέτες λεμονιού.
Ρίχνουμε πάνω απ’το ψάρι μαϊντανό και άνηθο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε μέσα στη λαδόκολλα τις πατάτες,τα καρότα,τα μανιτάρια και τα ντοματίνια.
Ραντίζουμε με λίγο ακόμα ελαιόλαδο,το κρασί,την πιπεριά και ρίγανη.
Κλείνουμε τη λαδόκολλα με την αλευρόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.
Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία
ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ: “ΡΟΤΟΝΤΑ” ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ