Φύλλο,φέτα,μέλι

Φέτα,φύλλο,μέλι από την κυρία Αθηνά στο εστιατόριο “Δροσοσταλιά” στα Άγραφα

Τα υλικά μας:

 

Ηλιέλαιο

Μέλι

5 αυγά (ξεχωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι)

τυρί φέτα

Σουσάμι

Θυμάρι

Φύλλο κρούστας

 

Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπάμε τα ασπράδια με σύρμα.

Στη συνέχεια παίρνουμε το φύλλο κρούστας το κόβουμε στη μέση,ρίχνουμε το θυμάρι και ένα κομμάτι από την φέτα και το τυλίγουμε

σαν πακετάκι.

Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.

Έπειτα βουτάμε τα πακετάκια στο ασπράδι των αυγών και στο σουσάμι.

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ηλιέλαιο και τηγανίζουμε τα πακετάκια μας μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Σερβίρουμε με μέλι.

 

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.