Από τον κ.Αντώνη Αποστόλου στο εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα» στους Ωρεούς.
Υλικά:
½ κιλό γαύρο καθαρισμένο
Μισό ματσάκι μαϊντανο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Λίγα ντοματίνια για γαρνητούρα
Τοποθετούμε τον γαύρο σε ξύδι και χοντρό αλάτι για 12 ώρες.
Στη συνέχεια αφαιρούμε το κόκαλο και τοποθετούμε τον γαύρο σε μια πιατέλα.
Ρίχνουμε τον μαϊντανό,το σκόρδο,λίγο ελαιόλαδο και τα ντοματίνια.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση!