Πατάτες γεμιστές

Από τον κ.Αντώνη Αποστόλου στο εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα» στους Ωρεούς.

 

Υλικά:

2 μεγάλες πατάτες με τη φλούδα (κομμένες και ψημένες στο φούρνο για 1 ώρα περίπου)

2-3 κουταλιές της σούπας φέτα στον τρίφτη

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγο βούτηρο

6-7 κουταλιές της σούπας κίτρινα τυριά της αρεσκείας σας τριμμένα (γκούντα,ένταμ,έμμενταλ κ.λ.π)

 

Αφού ψήσουμε τις πατάτες αφαιρούμε τη σάρκα τους  σε ένα μπολ και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά.

Ανακατεύουμε το μείγμα μας με το ειδικό εργαλείο του πουρέ και στη συνέχεια γεμίζουμε τις πατάτες.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 10-12 λεπτά.

 

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *